بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

منصوری: در دولت سیزدهم مشکلات حمل نمی‌شود، بلکه حل می‌شود

منصوری: در دولت سیزدهم مشکلات حمل نمی‌شود، بلکه حل می‌شود معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت سیزدهم مشکلات حمل نمی شود بلکه حل می شود، افزود: اکنون در کشور ۶۰ هزار پروژه نیمه تمام داریم که اتمام و تکمیل آنها نیازمند ۹ هزار همت است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در هجدهمین همایش مدیران هیات‌های محوری و برگزیده کشور، اظهارداشت: در سال ۱۴۰۰، کشور در شرایط سخت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تحویل شد، به طوریکه عملا ارزی برای کالاهای اساسی وجود نداشت چرا که دولت قبل در ۶ ماه نخست سال تمام ارز ویژه کالاهای اساسی کشور را مصرف کرده بود.

 

منصوری با اشاره به تعداد فوتی‌های کرونا گفت: کشور در شرایطی تحویل شد که روزانه شاهد فوت بیش از ۷۰۰ تن از هموطنان عزیزمان بودیم. نهضت مدیریت کرونا، ساخت واکسن و آماده کردن کشور برای مقابله با اپیدمی کرونا یک اتفاق بسیار مهم و مدیریت جهادی واقعی بود.

 

سرپرست نهاد ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود به مسئله تورم اشاره و تصریح کرد: مطابق اطلاعات مرکز آمار و بانک مرکزی دولت را با تورم نزدیک به ۶۰ درصد تحویل گرفتیم. تمام تنخواه یکساله دولت در همان ۲ ماه اول ۱۴۰۰ هزینه شده بود لذا هرچند در شرایط فعلی دچار کاستی‌هایی هستیم، اما برای تحلیل درست باید دید که از چه نقطه‌ای به کجا رسیده‌ایم.

 

معاون اجرایی رئیس جمهور مهم ترین ناترازی کشور را در مسئله بودجه دانست و یادآور شد: سال ۱۴۰۰، دولت با کسری ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی مواجه بود ولی متاسفانه امروز برخی از افراد دولت قبل با عدد سازی این موضوع را تکذیب می‌کنند.

 

منصوری در مورد ناترازی ها در بخش انرژی، عنوان کرد: در این زمینه نیز مشکلات جدی وجود داشت که هنوز بخشی از آن همچنان باقی مانده است. در حوزه برق ۲۲ هزار مگاوات کسری انرژی داشتیم که خاموشی های مستمر، نشان از آن بود.

 

سرپرست نهاد ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه یکی مهم‌ترین ویژگی‌های دولت سیزدهم با مردم و در بین مردم بودن است که این ویژگی نشان از متانت سیاسی دولت است، گفت: در هیچ دولتی سابقه نداشته است که در زمان مشابه به‌اندازه دولت سیزدهم برای رسیدگی به مشکلات مردم به اقصی نقاط کشور سفر شده باشد.

 

سرپرست نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم بساط حاکمیت دوگانه در کشور جمع شد.

 

منصوری با بیان اینکه جلوگیری از ورود جریان سکولاریسم به بدنه دولت از دستاوردهای مهم دولت بود، اظهار داشت: بن بستی در کشور وجود ندارد و دولت در مسیر و جهت درستی حرکت می‌کند.

 

وی ادامه داد: وظیفه دولت خدمت رسانی به آحاد مختلف مردم است. در دولت سیزدهم اولویت بندی‌ها تغییر کرده و به مسائل اصلی و مهم کشور پرداخته می‌شود.

 

منصوری با بیان اینکه دولت مردمی تمام تلاش خود را جهت رسیدن کشور به قله پیشرفت انجام می‌دهد، اظهارداشت: امروز به لطف خدا و با وجود تحریم‌ها شاهد فروش روزانه بیش از یک میلیون ۴۰۰ هزار بشکه نفت هستیم.

 

وی با اشاره به سیاست خارجی متوازن دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: حوزه دیپلماسی مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری بر سه کلیدواژه «عزت، حکمت و مصلحت» استوار است و در مقوله سیاست خارجی، «عزت»، نفی «دیپلماسی التماسی چه در کلام و چه در محتوا» و پرهیز از چشم دوختن به حرف و تصمیم مقامات کشورهای دیگر است.

 

سرپرست نهاد ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود، یادآورد شد: مردمی سازی دولت را در چند سطح دنبال می‌کنیم. دولت مدیریت میدانی خوبی دارد؛ رئیس جمهور در میان مردم و در جریان مشکلات آنهاست.

منصوری با اشاره به پروژهای ناتمام در کشور گفت: متاسفانه پروژه هایی در کشور وجود دارد که بعضا بیش از ۳۰ سال است که رها شده‌اند؛ متأسفانه برخی از پروژه‌ها در دولت قبل با نگاه سیاسی تعریف و کلنگ‌زنی شده است.

 

وی در پایان با بیان اینکه در دولت سیزدهم مشکلات حمل نمی شود بلکه حل می شود، افزود: اکنون در کشور ۶۰ هزار پروژه نیمه تمام داریم که اتمام و تکمیل آنها نیازمند ۹ هزار همت است؛ البته دولت سیزدهم باروش‌های مختلف ، سعی در تامین منابع ویژه برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام داشته و نهضت به اتمام رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام در همه حوزه‌ها در کشور با جدیت دنبال می‌شود./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار